آدرس :

آدرس : بلوار میرداماد میدان مادر خیابان سنجابی بن بست یکم پلاک 8 واحد 1

آنچه در مورد دربهای ضد حریق باید بدانید :

۱-استفاده از دربهای ضد حریق در چه ساختمانهایی الزامی است؟

درب ضد حریق در ساختمانهای مسکونی بالای پنج طبقه و برای ایزوله کردن راه پله ساختمانهای تجاری و اداری و بیمارستانها الزامی است.

۲-گواهی اصالت کالای درب ضد حریق چیست؟

برگه اصالت کالای درب ضد حریق گواهی است که توسط شرکت سازنده دربهای ضد حریق صادر و در اختیار خریدار قرار میگیرد جهت ارایه به سازمان آتشنشانی  . در حقیقت  این برگه حکم یک تعهد نامه مبنی بر مطابقت درب ارایه شده با استانداردهای اخذ شده است و طی آن فروشنده کلیه مسولیت مبنی بر عدم کارکرد صحیح دربهای ضد حریق را در زمان بهره برداری ساختمان را بر عهده می گیرد. لازم به ذکر است ارایه این برگه به سازمان آتشنشانی جهت اخذ پایان کار اجباری است.

نمونه گواهی اصالت کالا

 

 

نمونه گواهی اصالت کالا

گواهی اصالت کالا درب ضد حریق

 

۳-متعلقات دربهای ضد حریق چیست؟

دستگیره پانیک بار– دستگیره پشت ( ساده و یا کلید خور ) – جک آرامبند و نوار درز گیر از متعلقات اجتناب ناپذیر درب ضد حریق است

 

نوار درزگیر

نوار-درز-گیرسیلیکون-silicon

جک آرامبند

جک رامبند

دستگیره پشت

دستگیره کلید خور درب ضد حریق

دستگیره پانیک

دستگیره پانیک

 

۴-مشخصات و ویژگی دربهای ضد حریق چیست ؟

دربهای ضد حریق می بایست دارای تاییده از اداره استاندارد ایران و یا مرکز تحقیقات ایران BHRC و اداره آتشنشانی  و همچنین مدرک معتبر تست آزمایشگاهی بین المللی EFECTIS ویا UL باشد.

۵-میزان مقاومت دربهای ضد حریق در برابر آتش چقدر است؟

دربهای ضد حریق از مقاومت ۶۰ الی ۲۴۰ دقیقه در بازار موجود و بستگی به نوع پروژه ساختمانی و دستورالعمل اداره آتشنشانی مورد استفاده قرار می گیرد.

۶- نحوه جاگذاری کادر کاذب جهت نصب دربهای ضد حریق در ساختمان چگونه است؟

برای جاگذاری دربهای ضد حریق در ساختمان های در حال احداث بایستی فریمی از قوطی ۳*۶ در پروژه نصب شود که یک سانتی متر از عرض و یک سانتی متر از طول از ابعاد خریداری شده بزرگتر باشد . برای ساختمانهایی که دیوارهای مستحکم بتنی و یا سنگکاری شده دارند نیازی به جایگذاری فرم نیست و دربها توسط پیچ و رول پلاک به دیوار نصب و یا داخل چهارچوب درب توسط بتن و مصالح بنایی پر میشود.

ابعاد استاندارد دربهای ضد حریق ۲۱۰*۱۰۵ و ۲۱۰*۱۱۰ می باشد.

ابعاد پشت تا پشت چهار چوب درب ضد حریق

ابعاد داخل دهانه کادرکاذب از قوطی ۶*۳

۱۰۵*۲۱۰

۱۰۶*۲۱۱

۱۱۰*۲۱۰

۱۱۱ *۲۱۱

 

ابعاد استاندارد فرم دربهای ضد حریق

فرم درب ضد حریق

نحوه کارگذاشتن فرم دربهای ضدحریق

۷- نحوه تعیین جهت بازشو دربهای ضد حریق چیست؟

جهت بازشو دربهای ضد حریق بایستی به صورتی در نظر گرفته شود که ضمن تسهیل در مواقع خروج اضطراری – مزاحمتی برای خروج سریع افراد از داخل ساختمان و هچنین جهت ورود گروههای امداد و نجات ایجاد نکند  .

معمولا جهت بازشو به شکل بیرون بازشو از سمت واحد آپارتمان به سمت راه پله فرار می باشد با در نظر گرفتن این نکته که مانعی جهت خروج افراد از بقیه طبقات ایجاد نکند.

تعیین جهت بازشو درب ضد حریق

۸- آیا از دربهای چوبی ضد حریق در ساختمان می توان استفاده کرد؟

در ایران فقط برای ساختمانهایی که دستورالعمل ضوابط آتشنشانی آنها قبل از ۱۳۹۳/۰۹/۰۱ صادر شده است قابل استفاده است.

۹- مواردی که پس از نصب دربهای ضد حریق باید رعایت شود :

– طبق ضوابط آتشنشانی چهارچوب درب های ضد حریق حتما توسط دوغاب سیمان پر شود.
– در هنگام پر کردن چهارچوب قبل از دوغاب ریزی چهارچوب حتما از قسمت وسط بالا و پایین توسط چوب مهار شود تا از تغییر ابعاد و شکم دادن چهار چوب جلوگیری شود.

نحوه بتن ریزی چهارچوب

– بعد از نصب جک آرامبند و اتصال آن به درب در صورتی که به هر دلیل نیاز است که درب برای مدت طولانی باز بماند (بیش از یک ساعت) حتما جک از محل بازوی آن از روی درب جدا شود در غیر این صورت جک درب خاصیت خود را از دست داده و از گارانتی خارج می شود.(جک درب برای بسته نگاه داشتن درب طراحی شده و با باز نگه داشتن آن به مدت طولانی باعث تغییر حالت فنر داخل آن و تخلیه روغن آن میگردد.)
– به افرادی که از درب بهره برداری می نمایند توصیه میگردد درهنگام باز کردن درب – دستگیره پشت درب کامل به سمت پایین فشار داده شود و از کشیدن دستگیره در حالت نیمه باز خوداری نمایند زیرا این حالت باعث شکستن دستگیره و خارج شدن آن از محل پیچها می گردد.

Call Now Buttonتماس با ما
× چگونه می‌توانم به شما کمک کنم؟ (تماس در واتس آپ)